Política de privacitat de l’aplicació “Ratafia”

Si feu ús del sistema RatafiaID, permeteu a la Confraria de la Ratafia utilitzar el vostre número de telèfon mòbil com a mètode de verificació i creació d’un identificador únic que permet desar els tiquets virtuals de la Festa de la Ratafia i/o Mercat de les Herbes de la Ratafia.

Quan feu la inscripció a una activitat, permeteu que la Confraria de la Ratafia desi les dades que heu proporcionat amb la finalitat de processar la inscripció. A més, permeteu que la Confraria de la Ratafia enllaci la inscripció a l’activitat amb l’identificador únic de RatafiaID (si l’usuari utilitza el servei) mitjançant el telèfon mòbil proporcionat en el moment de la inscripció.

L’aplicació “Ratafia” utilitza Google Analytics com a eina per generar dades d’ús amb la finalitat estadística i de millora del servei. Ni les dades personals facil·litades en les inscripcions a les activitats ni l’identificador únic de RatafiaID seran vinculats a les dades de Google Analytics. La política de privadesa i les condicions d’ús de Google poden aplicar-se al utilitzar l’aplicació “Ratafia”. Podeu consultar-les aquí.

En utilitzar l’aplicació “Ratafia”, esteu acceptant la política de privacitat.

Última actualització: 24 de setembre de 2021