70è Concurs i Exposició de Flors de Santa Coloma de Farners

L’Ajuntament, la Comissió de les Flors i la Confraria de la Ratafia, amb la col·laboració de la Parròquia, organitzen un any més, el Concurs i Exposició de Flors de Santa Coloma de Farners, que enguany arriba a la 70 edició, consolidat com el més antic dels que es fan avui en dia a Catalunya.

CATEGORIA DE FLORS I PLANTES

L’objectiu del concurs és promoure l’ornamentació floral i exposar les flors i plantes que els veïns/es de Santa Coloma tenen a les seves llars. Totes les flors, els rams i les plantes s’exposaran a l’església de Sant Sebastià el dissabte i diumenge 6-7 de maig.
Per participar-hi, podeu portar-les directament a l’església de Sant Sebastià de dimecres 3 a divendres 5 de maig. Si voleu que us les vinguem a recollir a casa vostra, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament al telèfon 972 84 35 82 (Casa de la Paraula), i l’organització vindrà a buscar-vos les plantes que siguin de difícil transportar Hi haurà premis a la millor rosa, planta d’interior, planta florida d’exterior, orquídia i gerani. L’entrega de premis és farà el diumenge 7 de maig a l’església de Sant Sebastià.

CATEGORIA DE FOTOGRAFIES

L’objectiu del concurs és fomentar la fotografia de la flora i les plantes remeieres del nostre entorn natural, que s’inclouran en una exposició en línia, que estarà disponible al web www.mercatherbes.cat i durant tot el cap de setmana es podrà visualitzar a l’església de Sant Sebastià.
Per participar-hi, utilitzeu el formulari que trobareu a la part inferior d’aquesta pàgina, i adjunteu-hi la vostra fotografia de flor o planta. No hi ha límit de fotografies, de forma que una mateixa persona podrà presentar-ne tantes com vulgui. Les fotografies es podran presentar fins al dijous 4 de maig a les 20.00 hores. Hi haurà premis a les millors fotografies de flors i de plantes remeieres.

Aquestes són les fotografies guanyadores de l’edició d’enguany:

CATEGORIA FOTOGRAFIES DE FLORS

Osteospermum

Xavier Fernàndez

CATEGORIA FOTOGRAFIES DE PLANTES REMEIERES

Farigola i empusa

Josep Lluís del Val

MOSTRA DE JARDINERIA I ART FLORAL

Durant tot el cap de setmana, diverses empreses de jardineria de Santa Coloma participaran en una mostra de jardineria i art floral al voltant de l’església parroquial i la Plaça Farners.
Els espais seran ajardinats per Ivik Jardiners, Espai Can Mir, Estudi de Jardineria, l’Escola Forestal, Albert Bayés i Sònia Francesch, en col·laboració amb Blackbruc i Flors Laguarda.

El termini de presentació de fotografies ha acabat.

Formulari de presentació de fotografies