69è Concurs i Exposició de Flors de Santa Coloma de Farners

L’Ajuntament, la Comissió de les Flors i la Confraria de la Ratafia, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Sebastià, Flors Laguarda i Can Fontdeglòria, organitzen un any més, la 69a edició del Concurs i Exposició de Flors de Santa Coloma de Farners, el més antic dels que es fan avui en dia a Catalunya. L’objectiu del concurs és promoure l’ornamentació floral i exposar les flors i plantes que els veïns/es de Santa Coloma tenen a les seves llars, així com fomentar la fotografia de la flora i les plantes remeieres del nostre entorn natural.

Premis:

Hi haurà un premi per al guanyador/a de cadascuna de les modalitats de la categoria de flors/plantes i per a les millors fotografies. El jurat estarà compost per persones expertes en el món floral i en la fotografia. L’entrega de premis es farà el diumenge 1 de maig, a les 6 de la tarda, a l’església de Sant Sebastià.

CATEGORIA DE FLORS I PLANTES

· Millor rosa
· Millor planta d’interior
· Millor planta florida d’exterior
· Millor orquídia
· Millor gerani

Com participar-hi:
Podeu portar-les directament a l’Església de Sant Sebastià de dimecres 27 a divendres 29 d’abril. Si voleu que us les vinguem a recollir a casa vostra, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament al telèfon 972 84 35 82 (Casa de la Paraula), i l’organització vindrà a buscar-vos les plantes que siguin de difícil transportar. Totes les flors, els rams i les plantes s’exposaran a l’església de Sant Sebastià el dissabte 30 d’abril i el diumenge 1 de maig.

CATEGORIA DE FOTOGRAFIES

· Fotografies artístiques de flors
· Fotografies artístiques de plantes remeieres

Per participar a la categoria de fotografies, adjunteu la vostra fotografia de flor i/o planta, identificant-vos amb el vostre nom i cognoms, telèfon i/o correu electrònic en el formulari que trobareu a continuació. No hi ha límit de fotografies, de forma que una mateixa persona podrà presentar-ne tantes com vulgui. Les fotografies es podran presentar fins el dijous 28 d’abril a les 20.00 hores, i s’inclouran en una exposició online, que estarà disponible al web www.mercatherbes.cat.

El termini de presentació de fotografies ha acabat.