“L’energia de la lluna fa que cada herba tingui un dia òptim per a ser recollida”

“L’energia de la lluna fa que cada herba tingui un dia òptim per a ser recollida”

La Iolanda Bustos és una de les xefs més expertes en ingredients botànics silvestres, i la tindrem al Mercat de les Herbes per explicar-nos perquè cada planta de la ratafia té el seu dia òptim de recol·lecció. Serà el Dijous 2 de maig a les 19:30 h a l’Arxiu Comarcal.

I així doncs, les herbes no les hem de collir la nit de Sant Joan?

Potser sí, però no sempre, i tampoc és garantia d’èxit que hi hagi lluna plena.

Doncs mira que som uns quants que creiem en aquestes llegendes!

I hi heu de seguir creient, tot és vàlid perquè a dins les ampolles hi acabem posant experiències. Però a la xerrada del dia 2 hi posaré una mica de part científica perquè és veritat que a l’hora de recol·lectar cada herba i cada flor tenen el seu moment òptim.